Over GlansGarant

Het fraaiste onderhoudsplan van Nederland

Jaar in jaar uit een perfect geschilderd huis. Zonder financiële verrassingen, zonder geregel.

Het meerjarig onderhoudsplan van GlansGarant. Fraaier wordt het niet. Voordeliger evenmin.

Uw huis is altijd tiptop onderhouden, behoudt zijn waarde. En u? U bent verlost van alle gedoe. Woont fraaier en prettiger.

Welkom bij Glans Garant

Het onderhoudsplan waar u en uw huis de fraaie vruchten van plukken.

Voorkomen is beter dan genezen, zegt men vaak. Wel, het geldt zéker voor het schilderwerk aan uw woning. U zult vast wel eens blaasjes en scheurtjes hebben gehad in uw schilderwerk. Voor velen is dat het signaal voor een nieuwe schilderbeurt.

Helaas is het dan al te laat en zullen de kosten alleen maar hoger zijn. Met een meerjarig onderhoudsplan voor schilderwerk, verzekert u zich van een optimaal onderhoud van uw geliefde huis. Er zijn enkele partijen die zo’n plan aanbieden.

Maar er is maar één de grootste en hoogst gewaardeerde. GlansGarant staat al 22 jaar garant voor duizenden tevreden klanten en werkt uitsluitend met ervaren schilders en de beste materialen. Niet voor niets waarderen klanten GlansGarant met een 8.7.

Betalen zoals u dat wilt

Net als bij het Onderhoudsplan van uw woning, is de betaling bij GlansGarant ook maatwerk. Hieronder ziet u drie mogelijkheden, waarmee u uw plan financieel kunt vormgeven.

1. Maandelijks betalen

U wilt per maand weten waar u aan toe bent? En liever geen verrassingen? Dan is dit voor u de ideale optie. U betaalt de werkzaamheden voor het eerste jaar en het overige, vaste bedrag wordt per maand geïncasseerd door de Stichting Beheer Abonnementsgelden GlansGarant. Geen financiering dus, maar wel onbezorgd wonen tegen vaste maandlasten.

   6 inspectiebeurten
   2 onderhoudsbeurten
   2 complete schilderbeurten

 

2. Jaarlijkse facturatie

Bent u geen voorstander van maandelijkse betalingen? Dan is dit voor u de beste optie. GlansGarant geeft u vooraf inzicht in de kosten en u betaalt per jaar de rekening over het in dat jaar uitgevoerde werk.

   6 inspectiebeurten
   2 onderhoudsbeurten
   2 complete schilderbeurten

 

3. GlansGarant Betaalplan

Het GlansGarant Betaalplan is een combinatie van een gedeeltelijke financiering en maandelijks betalen. De financiering voor de eerste schilderbeurt vindt plaats in de vorm van een persoonlijke lening. De rente hierover is fiscaal aftrekbaar. Het resterende bedrag wordt per maand geïncasseerd door de Stichting Beheer Abonnementsgelden GlansGarant.

   Financiering
   6 inspectiebeurten
   2 onderhoudsbeurten
   2 complete schilderbeurten