Onze werkwijze

Wat wil de klant?

  • Voordat we aan de slag gaan, willen wij precies weten wat u belangrijk vindt, en wat uw specifieke wensen en eisen zijn.
  • Het schilderwerk moet niet alleen technisch goed zijn, maar u wilt ook geen overlast hebben. Kortom, u wilt een schilder die netjes werkt en zijn spullen opruimt.
  • Onze schilders worden geselecteerd en aangenomen op het netjes en klantgericht werken. Daarnaast heeft iedere werknemer bij ons een eigen specialiteit. Wij zorgen er dan ook voor dat de juiste mensen aan het juiste werk komen te staan.
  • Voor onze zakelijke klanten geldt: Uw bedrijfsritme bepaalt onze planning. Concreet betekent dit dat wij waar nodig in vakanties, weekeinden en/of 's nachts werken.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn onder meer gemeentes, woningbedrijven/coörporaties, verenigingen van eigenaren, zakelijke opdrachtgevers, vastgoedonderhoud, zorginstellingen en particulieren.

Onze contacten

In de loop der jaren hebben wij een aantal vaste branchegerelateerde bedrijven om ons heen verzameld waarvan ook u als klant kunt profiteren. Zo kunnen wij op korte termijn diverse problemen die wij in het werk tegen kunnen komen voor u oplossen door het inschakelen van deze contacten. U kunt hierbij denken aan timmerlieden om deuren en/of kozijnen te vervangen, nieuwe houten gevelbeplating aan te brengen etc.

Totaalservice

Wij proberen als onderdeel van de totaalservice die wij willen leveren u zoveel mogelijk problemen en zorgen uit handen te nemen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het uitbesteden van schilder-, behang en/of glaswerkzaamheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende offerte.